SMART VARMTVANNSBEREDER MED OSO CHARGE

Med økende strømpriser og stadig større utfordringer i strømnettet, trenger vi smartere løsninger for oppvarming av vann. Med OSO Charge skjer oppvarmingen av vann når strømprisen er på sitt laveste. Styringsenheten tilpasser seg forbruket ditt og gjør at du sparer energi!

Varmtvann er en viktig del av vår helse og velvære, men visste du at rundt 15 prosent av strømforbruket i norske hjem går til oppvarming av vann? Det er også slik at vi har en utfordring i strømnettet på grunn av høy samtidighet, altså at vi bruker for mye strøm samtidig. Hvor mange dusjer ikke mellom 07-09 før man drar av gårde til jobb eller skole?

Fremtidens berederløsning og lavere strømutgifter
OSO har levert varmtvannsberedere og komfort til millioner av nordmenn siden 1932, og har nå utviklet en styringsenhet for beredere. OSO Charge er en smart styringsenhet som kobles til berederen og gir deg full kontroll over strøm- og varmtvannsforbruket ditt.

En smart varmtvannstank reduserer ikke energibruken, men passer på at oppvarmingen skjer i perioder på døgnet med lavest strømpris. Med OSO Charge har du dermed mulighet til å redusere strømregningen, uten at det går på bekostning av komfort og velvære.

— Dette er en enhet for smartstyring av varmtvannsberedere. Produktet er svært tilpasningsdyktig for fremtidige endringer i strømnettet og er etterspurt av forbrukerne, forteller salgssjef i OSO Energy, Kim Arild Tandberg.

0