totalRenovering av baderom

Be om pristilbud

Skal du totalrenovere badet?

Under en totalrenovering river vi det gamle og bygger opp alt på nytt. Vi starter med å legge et nytt fundament, setter opp vegger og legger gulv for ny konstruksjon. Badet vil også få et nytt røropplegg. Når dette er ferdig gjenstår kun det estetiske, som ny baderomsinnredning, materiell og fliser.

Rent hvitt moderne bad

Erfarne og dyktige fagfolk

Å totalrenovere et baderom er en omfattende og kostbar prosess. Det er derfor viktig å velge dyktige fagfolk med dokumentert kompetanse og erfaring. Ved å sikre deg denne informasjonen slipper du å bekymre deg for eventuelle lekkasjer og vannskader. Asker Rørservice AS utfører totalrehabilitering av bad med kvalitet og til en god pris. Vi har bred erfaring på feltet, og sørger for at du får den tjenesten du har betalt for! Vi er opptatt av at tjenestene vi leverer blir utført etter forskriftene. Asker Rørservice har våtromssertifikat, slik at du kan være trygg på at arbeidet blir utført på en ordentlig og sikker måte.

Befaring og prisoverslag

Vi kommer gjerne hjem til deg på en gratis og uforpliktende befaring. Under befaringen finner vi den beste løsningen for ditt bad. Etter befaringen vil du få et prisoverslag, hvor lang tid vi estimerer at det vil ta og en oppdragsbeskrivelse. For at vi skal kunne garantere at badet ditt holder tett i 10 år, må vi bygge rommet fra bunnen av.

Hvor mye koster det å pusse opp bad og våtrom?

Når du skal pusse opp våtrom er det flere spørsmål du sikkert ønsker å få besvart før prosjektet blir påbegynt. Hva koster det å pusse opp badet, hvor lang tid vil det ta og hvordan vil arbeidet bli utført? Hos oss får du en grundig gjennomgang og svar på spørsmålene dine. 

Vi deler opp baderomspris etter kvadratmeter. Små baderom opp mot 5-6 kvm vil koste mellom 250 000 og 300 000 kroner. Et bad opp mot 8-12 kvm vil koste mellom 320 000 og 400 000 kroner. Har du et baderom som er større enn 12 kvm må du forvente å måtte betale en noe høyere totalsum.

Pusse opp badet til en rimelig pris?

Har du et velfungerende bad uten skader eller tegn på fuktskader, kan du beholde badet slik det er i dag. Ønsker du å pusse opp badet for å få et mer moderne uttrykk holder det kanskje med at badet blir pusses opp, ikke totalrenovert.

Fornyelse og vedlikehold av inventar og overflater er hva vi kaller oppussing. Dette innebærer å male vegger, legge nye fliser eller legge ny membran uten å måtte hugge opp gulvet. Å bytte ut inventar som vask, toalett dusj og skap kan også gjøres uten å måtte rive alt og begynne på nytt. På denne måten vil du få et mer moderne og tidsriktig baderom. Prisen på dette vil da variere fra ca. 60 000 kr til 140 000 kr.

Renoveringsprosessen

Ved å gjennomføre en gratis befaring finner vi løsninger og ideer som passer baderomsløsningen din. Vi tar med oss dine ønsker i designprosessen og kommer med designforslag på drømmebadet i realistisk 3D-bilder og tegninger. Ønsker du mer kunnskap og informasjon om våre nyeste produkter, kan vi sette oss ned i vårt showroom for å hente inspirasjon før du bestemmer deg for hvilke produkt du ønsker på ditt nye bad.

Når vi har funnet den beste løsningen og produktene til baderommet ditt, går vi grundig gjennom hvordan prosessen videre vil bli. Vi setter også opp dato for oppstart og ferdigstillelse. Prisen som avtales er for komplett bad etter dine spesifikasjoner og ønsker, inkludert de forskjellige faggruppene som kreves.

Etter at avtalen er klar og signert, begynner vi med å rive det gamle badet inn til stenderverket. Alt av elektriske rør og vannrør tas ut, og alle overflater rives og gulv hugges opp. Rommet er nå klart til å bygges opp igjen etter gjeldende forskrifter og standarder.

Hva påvirker prisen?

Prisbilde påvirkes både av hvilket design som ønskes, valg av materiell, interiørløsninger og eventuelle innebygde løsninger for badekar og dusj. Her har man mye å velge mellom, og det er også store prisforskjeller. Det er derfor lurt å gjøre seg opp noen meninger om hva du ser for deg. I dag finnes det mye inspirasjon å finne på internett også.

undefined

Du forholder deg bare til én aktør

Ved å velge oss som din leverandør har du kun én aktør å forholde deg til. Vårt hovedfokus er å ferdigstille badet til avtalt tid. Vi er også opptatt av god kundeservice og informerer deg som kunde gjennom hele prosessen. Vi tar oss av alle ledd i hele koordineringsprosessen. Vi utfører stort sett jobben innen ordinær arbeidstid, men kan utføre oppdrag på andre tidspunkt om dette er avtalt på forhånd. Vi dokumenterer byggeprosessen underveis ved å ta bilder. Når baderommet er ferdig leverer vi fra oss all nødvendig dokumentasjon i tillegg til bildene som er blitt tatt gjennom prosessen.

Går du med planer om nytt bad?

Kontakt oss