Rørnytt

 • 08/10/2019 0 Kommentarer
  Ikke glem å skru av koblingen til hageslangen før kulda kommer!

  Husk å fjerne hageslange fra utvendig kran. Selv en frostsikker kran kan gi vannskader i veggen hvis hageslangen er koblet til i kuldeperioder. Utvendig tappekran med stoppekran på innsiden må stenges for vinteren.

  Les mer
 • 07/10/2019 0 Kommentarer
  Alle skal ha vannmåler i Asker innen 2021

  Kommunen har vedtatt at alle husstander i Asker skal ha fjernavleste vannmålere. Det betyr at de som ikke frivillig har installert vannmåler før 31.12.2020 vil få et varsel om å installere vannmåler og eventuelt påfølgende pålegg etter 2020.Med en vannmåler betaler du kun for ditt faktiske forbruk av vann. 

  Ta kontakt med oss i dag for bestilling og montering av vannmåler.

  Les mer
 • 06/10/2019 0 Kommentarer
  Reduser faren for vannskader mde lekkasjestopper

  Ifølge vannskadestatistikk fra forsikringsselskapene oppstår hele 20 % av vannskadene i hjemmet i tilknytning til løse vanninstallasjoner som vaskemaskin, oppvaskmaskin, bereder, kaffemaskin, kjøleskap og lignende. Ettersom disse installasjonene ofte er montert på steder uten membran og sluk kan skadeomfanget blir stort ved lekkasje dersom den ikke oppdages raskt. 

  Ta kontakt med oss i dag for montering av lekkasjestopper.

  Les mer
 • 05/10/2019 0 Kommentarer
  Fra 2000 blir det forbudt å fyre med fossil

  Visste du at all oppvarming ved bruk av fossil olje blir forbudt fra 2020? Bytter du til en varmeløsning som støttes før 2019, kan du få dobbelt så mye i støtte for fjerningen av oljefyren og oljetanken. Få lavere energiutgifter og økt boligverdi ved å installere en mer miljøvennlig varmeløsning. 

  Kontakt oss for mer informasjon.

  Les mer
 • 04/10/2019 0 Kommentarer
  Dokumentasjon rett til boligmappa.no

  Vi i Asker Rørleggerbedrift dokumenterer alt av arbeid vi utfører med sjekklister og FDV dokumenter. Ved totalrenovering av bad og nybygg laster vi opp bilder og dokumentasjon rett til boligmappa.no.

  Les mer
 • 03/10/2019 0 Kommentarer
  Få inspirasjon av baderomsmøbler

  Sjekk ut stort utvalgt av kvalitets produkter fra Alterna.


  https://viewer.ipaper.io/dahl/dahl/baderom/alterna...  Les mer