Vi designer ditt nye baderom etter dine ønsker

Kom innom vårt nye showroom og finn ny inspirasjon

Våre tjenester

Vi tar oss av hele prosessen

Ved å gjennomføre en gratis befaring finner vi løsninger og ideer som passer baderomsløsningen din. Vi tar med oss dine ønsker i designprosessen og kommer med designforslag på drømmebadet i realistisk 3D-bilder og tegninger. Ønsker du mer kunnskap og informasjon om våre nyeste produkter, kan vi sette oss ned i vårt showroom for å hente inspirasjon før du bestemmer deg for hvilke produkt du ønsker på ditt nye bad.

Signering av avtale

Når vi har funnet den beste løsningen og produktene til baderommet ditt, går vi grundig gjennom hvordan prosessen videre vil bli. Vi setter også opp dato for oppstart og ferdigstillelse. Prisen som avtales er for komplett bad etter dine spesifikasjoner og ønsker, inkludert de forskjellige faggruppene som kreves.

Ikon av person med vernehjelm

Kun én aktør å forholde seg til

Ved å velge oss som din leverandør har du kun én aktør å forholde deg til. Vårt hovedfokus er å ferdigstille badet til avtalt tid. Vi er også opptatt av god kundeservice og informerer deg som kunde gjennom hele prosessen. Vi tar oss av alle ledd i hele koordineringsprosessen. Vi utfører stort sett jobben innen ordinær arbeidstid, men kan utføre oppdrag på andre tidspunkt om dette er avtalt på forhånd. Vi dokumenterer byggeprosessen underveis ved å ta bilder. Når baderommet er ferdig leverer vi fra oss all nødvendig dokumentasjon i tillegg til bildene som er blitt tatt gjennom prosessen.

Våre referanser

Et utvalg av tidligere prosjekter.

Asker

Bærum

Asker

Bærum

Asker

Røyken

Røyken

Asker

Lier