TOTALRENOVERE BADET?

Vi har alt du trenger  for et flunkende nytt bad!

Vi totalrehabiliterer ditt baderom

Skal du totalrenovere badet? Under en totalrenovernig river vi det gamle og bygger opp alt på nytt. Vi starter med å legge et nytt fundament, setter opp vegger og legger gulv for ny konstruksjon. Badet vil også få et nytt røropplegg. Når dette er ferdig gjenstår kun det estetiske som ny baderomsinnredning, materiell og fliser.

Erfarne og dyktige fagfolk 

Å totalrenovere et baderom er en omfattende og kostbar prosess. Det er derfor viktig å velge dyktige fagfolk med dokumentert kompetanse og erfaring. Ved å sikre deg denne informasjonen slipper du å bekymre deg for eventuelle lekkasjer og vannskader. Asker Rørleggerbedrift utfører totalrehabilitering av bad med kvalitet og til en god pris. Vi har bred erfaring på feltet, og sørger for at du får den tjenesten du har betalt for! Vi er opptatt av at tjenestene vi leverer blir utført etter forskriftene. Asker Rørleggerbedrift har sentral godkjenning og våtromssertifikar, slik at du kan være trygg på at arbeidet blir utført på en ordentlig og sikker måte. 

Befaring og prisoverslag

Vi kommer gjerne hjem til deg på en gratis og uforpliktende befaring. Under befaringen finner vi den beste løsningen for ditt bad. Etter befaringen vil du få et prisoverslag, hvor lang tid vi estimerer at det vil ta og en oppdragsbeskrivelse. 
Vi ordner også eventuelle søknader til kommunen.

Be om pristilbud

Hvor mye koster det å pusse opp våtrom? 

Når man skal pusse opp våtrom er det flere spørsmål man ønsker besvart før et prosjekt blir påbegynt. Hva koster det å pusse opp badet, hvor lang tid vil det ta og hvordan vil arbeidet bli utført er bare noen av de mange spørsmålene man stiller seg før et oppussingsprosjekt blir påbegynt.

Vi deler opp baderomspris etter kvadratmeter. Små baderom opp mot 5- 6 kvm vil koste mellom 150 og 200 000 kroner. Et bad opp mot 8 -12 kvm vil koste mellom 200 000 – 250 000 kroner. Har du et baderom som er større enn 12 kvm må du forvente å måtte betale en noe høyere totalsum. 

Renoveringsprosessen

Når vi er blitt enige med kunde om pris, og andre omstendigheter begynner vi med å rive det gamle badet inn til stenderverket. Alt av elektriske rør og vannrør tas ut, og alle overflater rives og gulv hugges opp. Rommet er nå klart til å bygges opp igjen etter gjeldende forskrifter og standarder.

Prisbilde påvirkes både av hvilket design som ønskes, valg av materiell, interiørløsninger og eventuelle innebygde løsninger for badekar og dusj. Her har man mye å velge mellom, og det er også store prisforskjeller. Det er derfor lurt å gjøre seg opp noen meninger om hva du ser for deg. I dag finnes det mye inspirasjon å finne på internett. 

Pusse opp badet til en rimelig pris? 

Har du et velfungerende bad uten skader eller tegn på fuktskader, kan man beholde badet slik det er i dag. Ønsker du å pusse opp badet for å få et mer moderne uttrykk holder det kanskje med at badet blir pusses opp, ikke totalrenovert.

Fornyelse og vedlikehold av inventar og overflater er hva vi kaller oppussing. Dette innebærer å male vegger, legge nye fliser eller legge ny membran uten å måtte hugge opp gulvet. Å bytte ut inventer som vask, toalett dusj og skap kan også gjøres uten å måtte rive alt og begynne på nytt. På denne måten vil du få et mer moderne og tidsriktig baderom. Prisen på dette vil da variere fra ca. 20.000 kr til 150.000 kr.

Ønsker du et prisoverslag på badet ditt?

Vi gjennomfører dette på en grundig og effektiv måte. Få en indikasjon på hva det vil koste å pusse opp, rehabilitere eller sette opp nytt bad. Kontakt oss for en uforpliktende og hyggelig samtale. 

Baderomsinnredning

Vi tilbyr et stort utvalg av kvalitetsartikler til badet fra anerkjente leverandører som Fossbad, Gustavsberg og Tapwell.

  • Baderomsinnredning

  • Dusj/steamdusj

  • Boblebad/badekar

  • Kraner

  • Servant

  • Toalett

  • Varmtvannsbereder

  • Bidé

Ta kontakt for priser og mer informasjon om artiklene

Kontakt oss