Asker Rørleggerbedrift

Din lokale rørlegger

Hvem

Asker Rørleggerbedrift AS er en seriøs, innovativ og markedsorientert rørleggerbedrift som yter høy service og kvalitet til avtalt tid. Våre dyktige rørleggere utfører tjenester av ypperste kvalitet. Med fokus på effektivitet og god service, sørger vi for at du som kunde føler deg ivaretatt!

Hva

Vi er en profesjonell rørleggerbedrift med fokus på kvalitet, raske leveranser, og god kundebehandling. Vårt arbeid er fundamentert på solid fagkunnskap, omtanke og respekt.  Vi skal betjene markedet med godt håndverk til konkurransedyktige priser. Vi utfører oppdrag av alle størrelser — og i all hovedsak tjenester innen rørservice, VVS-arbeid, rehabilitering og nyinstallasjoner. Vi kan også bistå med renovasjon, samt graving av vann- og avløpsledninger.

Hvor

Vi holder til i Asker, men våre rørleggere tilbyr også tjenester i Bærum, Oslo, Lier og Drammen.

Hyggelig folk, møtt opp til avtalt tid, jobben var fort gjort og til avtalt pris.

- Sarah Brodwall

De kom dagen etter og løste problemet. Proffe og hyggelige. 

- Trygve Lie Christensen

De kunne komme på kort varsel, og gjorde jobben raskt og tilfredsstillende! Veldig fornøyd! 

- Stine Rakknes

Gjorde en veldig bra jobb til bra pris. God oppfølging underveis og veldig fint resultat.  Selv om vi underveis ønsket vesentlig mer gjort enn først planlagt så tok de dette på strak arm, og jobbet ekstra på kvelden for å få det gjennomført. Anbefales!

- B. Thorud

Kom i løpet av kort tid, og gjorde en super jobb til en veldig bra pris. Hyggelig og god service, anbefales på det sterkeste!

- Ø. A. Isaksen

Utførte oppdraget raskt og effektivt, og til en fornuftig pris. Hyggelige karer som anbefales.

- Hilde- Ø. A. Isaksen

Ryddig prosess fra A-Å. Stilte opp på kort varsel, kom til tide og gjorde en god jobb. Jeg er veldig fornøyd med jobben som ble gjort av Asker Rørleggerbedrift.

- André Thier

Veldig hyggelig kar, som tok utfordringene på strak arm!

- L. M. Langeland

Veldig god service. Rask hjelp og problemløsning. Vi fortsetter samarbeidet. 

- Eldjarn Eileen Rognstad