om oss

Vi har mesterbrev og  er godkjent våtromsbedrift

Asker Rørservice AS holder til i Nye Vakås vei 64 på Hvalstad og utfører oppdrag i Asker, Bærum, Oslo, Lier og Drammensområdet. Vi har lang erfaring fra VVS-bransjen og høy kompetanse med Mesterbrev utdanning og er godkjent våtromsbedrift. Vi er derfor sikre på at vi leverer våre tjenester med høy faglig kompetanse. Våre ansatte jobber hele tiden mot å oppdatere seg på det faglige planet. I tillegg til dyktige medarbeidere har våre utøvende rørleggere mesterbrev, våtromsserifikat og andre relevante godkjenninger. Vi er en del av Bademiljø-kjeden og åpner ny butikk i Asker i løpet av 2023. I tillegg til medlemskap i Bademiljø-gruppen er vi medlem av VVS Norge.

Fokus på kvalitet, raske leveranser og god kundebehandling

Vi er en profesjonell rørleggerbedrift med fokus på kundens ønsker. Vårt arbeid er fundamentert på solid fagkunnskap, omtanke og respekt. Vi skal betjene markedet med godt håndverk til konkurransedyktige priser.

Vi utfører oppdrag av alle størrelser - og i all hovedsak tjenester innen rørservice, VVS-arbeid, rehabilitering og nye installasjoner, som varme- og sprinkleranlegg. Vi kan også bistå med renovasjon, samt graving av vann- og avløpsledninger.

Hos oss trenger du kun å forholde deg til ett firma når vi påtar oss et oppdrag. Vi har egen murer og tømrer, i tillegg til at vi samarbeider vi med andre firmaer dersom det skulle være behov for elektrikertjenester eller lignende.

godkjent lærebedrift

Vi er en offentlig godkjent lærebedrift, og gjennom vårt medlemskap i Opplæringskontor Rørfag østlandet kan lærlingene føle seg trygge på at de får god oppfølging. Det gis opplæring etter kompetansemålene i læreplanen. Hos oss gir vi lærlingene et godt arbeids- og læremiljø. Vi ser på det som et samfunnsansvar å videreføre viktig kompetanse til den neste generasjonen. Som rørlegger har du et fremtidsrettet yrke. Dette er yrkeskompetanse som betyr noe, uansett hva du bestemmer deg for videre i livet.